Skip to main content

✓ Vóór 21:00 uur besteld, morgen verstuurd ✓ Gratis bezorging ✓ 30 nachten gratis proefslapen ✓ 2 jaar garantie

WIN EEN HERDERS BED 4 SEIZOENS DEKBED

Ter ere van de lancering van onze nieuwe webshop organiseren we een fotowedstrijd!

Bekijk de inzendingenHoe doe ik mee?

Hoe doe ik mee aan de wedstrijd(en)?

Welkom bij de Herders Bed fotowedstrijd. Maak jij deze winter de winnende foto? Dan win je een luxe Herders Bed 4 seizoens dekbed ter waarde van meer dan €500!! Dus pak snel je camera en trek er op uit op zoek het mooiste plaatje in het thema: winter & schapen.

Deze fotowedstrijd bestaat uit twee onderdelen:

  1. De fotowedstrijd: maak de mooiste winterfoto met schapen
  2. De caption wedstrijd: heb jij de leukste opmerking op social media?

Fotowedstrijd

Upload jouw foto en maak kans op een gratis 4 seizoensdekbed van Herders Bed in een maat naar jouw keuze. Vraag je vrienden om op jouw foto te stemmen en win die prijs! Natuurlijk delen we onze favoriete foto’s ook op social media.

Meedoen?

Captionwedstrijd

We delen de beste foto’s op onze social media kanalen. Natuurlijk zijn we benieuwd naar jouw commentaar. Heb jij de leukste reactie op onze post? Dan win ook jij een gratis Herders Bed dekbed in een maat van jouw keuze. Doe jij mee?

Meedoen?

Over Herders Bed

Bij Herders Bed maken we als enige in Nederland duurzame dekbedden van Herderswol. Onze wol afkomstig van traditionele schaapskuddes. De schapen in die kuddes leven nog echt in de natuur. Zo kun jij heerlijk slapen onder de meest natuurlijke wol die er bestaat. Neem een kijkje op onze site en ontdek ons hele verhaal!

Lees meer over Herders Bed