Skip to main content

✓ Vóór 21:00 uur besteld, morgen verstuurd ✓ Gratis bezorging ✓ 30 nachten gratis proefslapen ✓ 2 jaar garantie

De meeste natuurlijke manier van slapen

Ontdek herdersbedShoppen

Onder andere bekend van

Herders Bed 4 seizoens dekbed

Duurzame dekbedden van wol

Kies voor de wetenschappelijk bewezen slaapbevorderende kwaliteit van wol met het Herders Bed dekbed! Onze dekbedden zijn gemaakt van hoogwaardige schapenwol, afkomstig van lokale Nederlandse schapen. We hechten veel waarde aan duurzaamheid en zorgen ervoor dat het productieproces volledig milieuvriendelijk is. Zo kun jij met een gerust hart genieten van je nachtrust, wetende dat je een bewuste en duurzame keuze hebt gemaakt.

Naast het bevorderen van een goede nachtrust, biedt ons dekbed ook anti-allergene eigenschappen. De natuurlijke lanoline in de schapenwol heeft een hypoallergene werking, waardoor het ideaal is voor mensen met allergieën of gevoelige luchtwegen. Je kunt nu comfortabel slapen zonder je zorgen te maken over allergische reacties.

  • Duurzame keuze
  • Anti allergisch
  • Gratis verzending
  • Inclusief handige opbergtas
  • 2 jaar garantie
Producten bekijken

Duurzame dekbedden van wol

Duurzame dekbedden van 100% Herders-wol

Hi ik ben Daniel. Ik ben herder van mijn eigen schaapskudde en ben de oprichter van Herders Bed. Wist je dat we in Nederland jaarlijks 1,5 miljoen kilo wol vernietigen of verbranden? Dat vind ik echt schandalig! Daarom ontwikkelde ik deze duurzame dekbedden van wol. Maar niet zo maar elke wol is geschikt voor onze dekbedden. We gebruiken alleen de mooiste en meest duurzame wol; die van traditionele schaapskuddes. Neem een kijkje in de shop en ontdek hoe een wollen dekbed bij kan dragen aan jouw nachtrust!

Meer over herders-wol

"Ik wil al jaren een wollen dekbed, maar ik kocht het nooit omdat ik niet wist of die schapen wel een goed leven hebben gehad. Met Herders Bed weet ik zeker dat de wol komt van vrolijke schapen die heerlijk in de natuur leven!" - Renee

Uitstekend
Gebaseerd op 5 recensies
Eva
Eva
2023-12-13
Wat slaapt dat fijn zo'n wollen dekbed! Heerlijk warm en doordat het wat zwaarder is merk ik dat ik veel rustiger slaap. En als bonus: met een dekbed van Herders Bed zorg je dat Nederlandse wol weer wordt gebruikt, supergoed initiatief!
Ann Cuyt
Ann Cuyt
2023-11-23
Een fantastisch dekbed... De herfst versie ligt nu op ons bed. Zalig. Een zekere lichte zwaarte die je rust geeft en een warmte die heerlijk is ..niet zweten maar gewoon lekker. Ik slaap er echt heerlijk in . Lijkt alsof ik heel de nacht niet beweeg. Dank aan alle schaapjes..zo fijn gevoel alsof je tussen de schaapjes ligt. Een echte aanrader.
Thera Knap
Thera Knap
2023-11-05
Binnen een dag mijn nieuwe dekbed al in huis. Wat een super service. Het slaapt hartstikke lekker omdat ie wat zwaarder is en het is niet te warm. Het lijkt alsof mijn eigen temperatuurhuishouding daardoor stabieler is tijdens de nacht. Ik denk dat ik hier nog heel lang plezier van ga hebben.
Annemiek de Meulmeester
Annemiek de Meulmeester
2023-09-08
Heel fijn dekbed. Het zomergedeelte vind ik erg fijn omdat het nog wel wat weegt. Dat vind ik fijn. Omdat met een laken alleen ik echt iets mis. Fijn om zo ook onze eigen herders en schapen kuddes te steunen. Een echte aanrader voor een mooi dekbed. Terecht eerlijk onder de wol.
maria w
maria w
2023-03-09
Ik slaap nu een week onder mijn Herder's bed. Ik dacht dat het vooral een verbetering in temperatuur zou zijn en dat is het ook zeker. Altijd lekker warm, en nooit TE. Maar tot mijn verbazing slaap ik nu ook veel rustiger en voor mijn gevoel dieper. Ik schrijf het toe aan het gewicht, niet zo zwaar als een wollen deken maar stabieler dan een donzen dekbed. Heel comfortabel allemaal.

Het belang van goed en natuurlijk slapen

Weet jij eigenlijk waaronder je slaapt?
Bij Herders Bed willen we vooral jou helpen om een duurzame keuze te maken voor jouw nachtrust. We worden soms best verdrietig als we zien hoeveel verschillende keuzemogelijkheden er zijn voor (zogenaamd) duurzame dekbedden. Hoe kies je dan de juiste? Bij Herders Bed zijn we daarom zo transparant mogelijk. Dat maakt ons ‘eerlijk onder de wol’. Bij ons weet je namelijk precies waar de wol voor jouw dekbed vandaan is gekomen. Gewoon hier uit Nederland. Van onze eigen mooie schaapskuddes.

Onze schapen

Waar komt de wol vandaan?

De wol van onze schapen vormt de basis van ieder dekbed. Onze schapen maken het verschil doordat zij echt in de natuur leven. Gehoed door hun herders onderhouden ze de natuur in de nationale parken en heidegebieden van Nederland. Hun voedsel bestaat uit wilde grassen, jonge boompjes en heide. Geen bespoten voer. Geen krachtvoer (genetisch gemanipuleerd en geïmporteerd). Dat maakt de wol van onze schapen puur natuur. De beste basis voor duurzaam slapen.

Meer over onze schapen

Onze herders

De herders zijn de helden van Herders Bed. Iedere dag van het jaar trekken ze met hun schaapskudde eropuit om zich in te zetten voor duurzaam natuurbeheer. Met liefde zorgen ze voor hun schapen. En al die liefde zit uiteindelijk ook in de wol van jouw dekbed!

Meer over onze herders

Jij maakt het verschil!

Met je aankoop van een Herders Bed maak je de meest duurzame keuze voor jouw nachtrust!

  • Je steunt de traditionele herders die onze dekbedden van wol voorzien
  • Je stimuleert duurzaam natuurbeheer in de vorm van schapen begrazing
  • Je reduceert de uitstoot van CO2 door gebruik van lokale grondstoffen
  • Je kiest voor dier – en natuurvriendelijke wol (geen gebruik van chemicaliën)
  • Je stopt het vernietigen van deze prachtige natuurlijke grondstof
Nu shoppen