Skip to main content

Onze herders

Met liefde hoeden en verzorgen zij de makers van ons waardevolle natuurproduct: wol!

Dit zijn onze helden

Herders Bed zou niet kunnen bestaan zonder onze herders! Op dit moment zijn we trots om de volgende schaapskuddes tot onze partners te mogen rekenen.

Duurzaam

Iedere herder doet zijn / haar uiterste best om de schapen op een zo natuurlijk mogelijke manier te verzorgen. Ze gebruiken geen chemische middelen om de wol te behandelen. Dat kan ook niet want hun schapen worden ingezet voor natuuronderhoud. En we willen de natuur niet vervuilen met chemicaliën. Daarom is de wol van Herders Bed de meest duurzame van Nederland!

Lees verder

Liefde

Natuurlijk heeft een herder liefde voor zijn / haar dieren. En van liefde worden ze gelukkig. Daarnaast mogen de schapen van onze herders de hele dag lekker door de natuur wandelen en grazen. Ze kunnen zo hun ‘natuurlijke’ gedrag vertonen en daar worden ze blij van. En daar worden wij weer blij van.

Ben je herder en wil je ook partner worden en wol leveren voor onze dekbedden? Vul het formulier in. We komen graag met je in contact.

Als partner van Herders Bed ontvang je niet alleen een eerlijke prijs voor jouw wol. Je kunt ook als vertegenwoordiger aan de slag en de dekbedden via je eigen netwerk verkopen. Natuurlijk deel je dan ook mee in de winst.

Als je partner wilt worden stellen we wel een aantal eisen aan jouw wol:

– Je bent herder van een traditionele gescheperde schaapskudde en werkzaam in duurzaam natuurbeheer.

– Je werkt natuurvriendelijk zonder chemicaliën en antibiotica (doe je dit (nog) niet? Dan informeren we jou hoe je de overgang naar natuurvriendelijk beheer kunt maken) – Voor het aanleveren van jouw wol gelden nog een aantal andere eisen waarover we je graag informeren wanneer je je aanmeldt.

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

Stop de verspilling!

Er wordt in Nederland op dit moment jaarlijks 1,5 miljoen kilo wol geproduceerd door onze inheemse schapen. Vrijwel 99% daarvan verdwijnt echter in de verbrandingsoven of wordt op andere wijze vernietigd. Bij Herders Bed zoeken we naar manieren om dit grote probleem van verspilling tegen te gaan. Het is onze missie om de wol van onze Nederlandse schapen weer opnieuw van waarde maken door het te verwerken tot een fantastisch duurzaam product waarin de heilzame eigenschappen van wol optimaal tot hun recht komen: dekbedden.

"Ik ben blij dat mijn dierbare wol eindelijk wordt gebruikt in een mooi dekbed. Met jouw aankoop van een Herders Bed steun je mij en mijn vriendinnen in de schaapskudde!"

Meer informatie